SZOLGÁLTATÁSAINK

Az e-track egy teljesen új, egyedülálló kategóriát hozott létre a szállítmányozási, logisztikai szolgáltatók körében. Az Ellátási Lánc Átláthatóság és a Proaktív Szállítmány Felügyelet célja, hogy folyamatos információszolgáltatással biztosítsa a csomagok lehető leggördülékenyebb célba juttatását, közúton, vasúton, tengeri- és légi úton.

Az Ellátási Lánc Átláthatóság rendszernek köszönhetően a szállítmányozás a legelsőtől a legutolsó lépésig átlátható az érintett partnereink számára, a szervezés valós idejű, így a szolgáltatott információk mindig naprakészek és pontosak. Rendszerünkkel kiküszöböljük az ellátási lánc emberi tényezők és technológia okozta sebezhetőségét.

Egy olyan kiszervezett és független felügyeleti szolgáltatásról van szó, mely a folyamat elejétől a végéig valós idejű információáramlást biztosít, legyen szó biztonsági adatokról, hőmérséklet-információkról, uniós és nem uniós szállítmányok nyomon követéséről vagy lokációs meghatározásról.

Az e-track 24/7 biztosítja többnyelvű, személyre szabott szolgáltatásait, melyet minden esetben az adott iparág speciális igényeinek megfelelően alakít ki: rendszerébe integrálja az összes szállítmánnyal kapcsolatos információt és megosztja azokat a szállítási lánc aktív résztvevőivel. Ennek a proaktív hozzáállásnak köszönhetően biztonságot, átláthatóságot és pontosságot viszünk partnereink logisztikai folyamataiba.

Az e-track rugalmas rendszer, melynek köszönhetően partnereink bármikor és bárhonnan könnyedén hozzáférhetnek a szükséges információkhoz az online felületen vagy mobileszközön keresztül, számtalan vállalatirányítási rendszerrel összehangolva. Ezen felül nincs szükség egy közös GPS rendszerbe való beruházásra, mivel az e-track jelenleg is több mint 250 szolgáltatóval együtt dolgozva hozta létre integrált GPS-rendszerét.

Kommunikációnk sajátossága és előnye, hogy ügyfeleink egy központi rendszeren keresztül tudnak adatokat, információkat cserélni egymással, így nem alakul ki információvesztés vagy éppen ellenkezőleg: felesleges információ, amely csak lassítja a kommunikációt.

Így néz ki egy átlagos információcsere manapság:

És ezt nyújtjuk mi:

 

Amellett, hogy szállítmányfelügyeleti szolgáltatásunk kiterjed az összes modalitásra (ellenőrzünk közúton, vasúton, vízen [konténeres szállítás], levegőben) egészen a csomagoktól komplett rakományokig, fő erősségünk az intermodalitás. Nyomon tudjuk követni egy szállítmány útját akkor is, ha kamionnal indítják, hajón is szállítják, végül pedig újra közúton járva jut célba.

A pontos helyzetről adott információkon túl a szállítmány egyéb paramétereit is megismerhetik ügyfeleink: rendszerünkbe beépített technológiánk segítségével pontos képet kaphatnak például a hőmérsékleti viszonyokról, páratartalomról – tehát teljes körű átláthatóságot tudunk biztosítani a teljes logisztikai folyamatról. Ezek mind az intermodális, mind pedig az egyszerű szállítmányozásnál lehet alkalmazni.

© 2017 e-track Informatikai Kft.