KÜLDETÉSÜNK

Valamennyi cég, melynek szállítmányozásra van szüksége, tisztában van vele, hogy egy logisztikai szolgáltatónak pontosnak és megbízhatónak kell lennie. A határidők betartása és a pontos helyszín meghatározás éppoly fontos, mint a folyamatos tájékoztatás. Napjainkban megannyi logisztikai vállalat közül választhatunk, de nehéz olyat találni, amelyik állandóan a 100 százalékra törekszik.

Az e-track azért jött létre, hogy meglévő és jelenlegi partnereinek a maximumot nyújtsa: állandó készenlétben, folytonos információszolgáltatással biztosítsa, hogy minden egyes szállítmány a lehető leggördülékenyebben jusson el a célpontba. A megbízó és a vevő érdekeit egyaránt szem előtt tartva törekszünk arra, hogy a szállítmányok célba juttatása ne egy újabb problémát jelentsen, hanem megoldást a hétköznapi feladatok során.

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött mára egy stabil és megbízható rendszert dolgozott ki, mely egyedülálló módon segít a szállítmányok nyomon követésében, a logisztikai feladatok lebonyolításában, ezáltal pedig a mindennapok egyszerűbbé tételében.

© 2017 e-track Informatikai Kft.